Credea că suferă de diferite alergii, însă boala pe care o avea de fapt i-a lăsat pe medici cu gura căscata! De ce îi curgea nasul mereu e ireal

16 Mai 2018   •   18:11
Credea că suferă de diferite alergii, însă boala pe care o avea de fapt i-a lăsat pe medici cu gura căscata! De ce îi curgea nasul mereu e ireal

O femeie a obținut un diagnostic surprinzător luna trecută, după ce i s-a spus inițial că are alergii, congestie nazală sau o răceală obisnuită în repetate rânduri: nasul ei care curgea permanent era cauzat de o gaură în craniu. 

Cu doi ani în urmă, Kendra Jackson din Nebraska în vârstă de 52 de ani a observat că nasul ei curgea în mod constant. La început, nu credea că e ceva serios: "Când am văzut că nu se oprește, am continuat să merg la medic și mi-au fost  prescrise toate medicamentele la care te poți gândi, însă nasul meu a continuat să curgă" a declarat Jackson pentru CNN. 

Abia în această primăvară însă, medicii de la Centrul Medical de la Universitatea din Nebraska, și-au dat seama ce se întâmplă în realitate, dupa sfaturile unui asistent medical: Fluidul cefalorahidian, adică lichidul care înconjoară creierul și măduva spinării, scăpa printr-o gaură din craniu și curgea prin nas. Femeia pierdea în jur de jumătate de litru de lichid pe zi raportează CNN. 

Gaura din craniu era cuzată de un accident rutier la care femeia luase parte cu câțiva ani în urmă. Luna trecută, Jackson a suferit o intervenție chirurgicală în care medicii reparat gaura folosind țesut din nas și abdomen, iar acum aceasta este acasă și se recuperează bine.  

Deși are incă dureri de cap, nasul s-a oprit în sfârșit din curs iar viață ei este în normală din nou. 

Sursă: TIME

Parteneri
x close