Credea că va primi prima imagine cu bebelușul ei, însă ce a apărut pe ecografie a luat-o prin surprindere. ”Nu e nimic uman..”

de A.M.P    |    31 Aug 2016   •   18:58
Credea că va primi prima imagine cu bebelușul ei, însă ce a apărut pe ecografie a luat-o prin surprindere. ”Nu e nimic uman..” Foto: pixabay.com

O mămică în devenire a avut un șoc când a văzut ce minunăție apare în ecografia cu ultrasunete făcută la șapte săptămâni de sarcină, scrie Mirror.

Tânăra, care este din Florida, SUA, a fost atât de impresionată de imaginea bizară care i-a apărut pe monitor încât a trebuit să o împărtășească cu întreaga lume.

"Azi am fost la prima mea ecografie ... se pare că voi avea un iepuraș", a scris ea amuzată pe Reddit.

Ulterior, femeia, care a refuzat să își dezvăluie identitatea, a afirmat că rezultatul ecografiei i s-a părut amuzant, chiar dacă reacțiile internauților nu au fost pe măsura așteptărilor ei. ”Nu e nimic uman aici”, i-a comentat un internaut.

"Am avut emoții pentru că am pierdut două sarcini în trecut, așa că a fost o mare ușurare când am văzut că inimioara are 163 de bătăi pe minut, ceea ce indică o inimă sănătoasă”, a spus însă tânăra mămică.

Foto: mirror.co.uk

Parteneri
x close