Crimă odioasă la Chicago: Şi-a ucis familia pentru că a auzit "voci" care i-au ordonat acest lucru (VIDEO)

15 Apr 2010   •   11:13
Crimă odioasă la Chicago: Şi-a ucis familia pentru că a auzit "voci" care i-au ordonat acest lucru (VIDEO)

O femeie şi trei copii au fost împuşcaţi mortal la Chicago, în timp ce dormeau, chiar în casa familiei. Alte două persoane, între care un copil, sunt rănite. Principalul suspect, care a fost reţinut de poliţie, este chiar soţul femeii ucise. El susţine că a auzit "voci" care i-au ordonat să-şi extermine familia.

Priveliştea casei pline de trupuri însângerate i-a cutremurat chiar şi pe poliţiştii din Chicago.

"Avem de-a face cu o mulţime de crime, de tragedii pentru comunitate, pentru victime şi familii, dar aşa ceva este pur şi simplu de neînţeles, chiar pentru ofiţerii mei. Ştiţi, şi noi avem familii", a spus unul dintre aceştia.

Poliţiştii au reuşit totuşi să reconstituie scenariul crimei. Femeia ucisă locuia în Wisconsin, cu soţul ei şi fiul lor de şapte luni. Ea se refugiase cu copilul la Chicago, în casa soacrei, după ce fusese bătută de soţ. Bărbatul furios a urmărit-o şi aici şi, într-un acces de nebunie, a ucis-o atât pe ea cât şi pe propriul său copil.

Alt copil de trei ani şi o nepoată adolescentă, însărcinată, au căzut de asemenea victime nebuniei ucigaşe.

Nepotul făptaşului, în vârstă de 13 ani, a reuşit să cheme poliţia înainte de a fi şi el grav rănit, la fel ca şi bunica sa, aflată acum în stare critică la spital. O altă nepoată a reuşit să scape ca prin minune, împreună cu un frăţior de câteva luni.

Cu ajutorul martorilor, suspectul a fost arestat după câteva ore. El le-a declarat poliţiştilor că a acţionat după ce a auzit "voci" care i-au spus să-şi ucidă familia.Antena 3


Parteneri
x close