Crimă șocantă! Au decapitat un băiat și au fost prinși cu capul lui într-o pungă. Toți au încremenit când au aflat motivul

29 Noi 2018   •   21:24
Crimă șocantă! Au decapitat un băiat și au fost prinși cu capul lui într-o pungă. Toți au încremenit când au aflat motivul

O nouă crimă șocantă a îngrozit Nigeria, țară unde încă se mai practică diverse ritualuri care "necesită" anumite jertfe.

Ayodeji Obadimeji, în vârstă de 18 ani, și Saheed Oladimeji, în vârstă de 19 ani, au fost prinși de polițiștii din Lagos când mergeau cu o pungă în care aveau capul unui băiat pe care ei l-au ucis cu cruzime, a anunțat pulse.ng.

Capul îi aparținea Joseph Makinde, un băiețel care locuia pe strada Tunde Balogun, din localitatea Ibeju Lekki, de lângă Lagos. Acesta fusese dat dispărut de familie. Cei doi frați și-au recunoscut crima și au dezvăluit că au făcut-o pentru suma de 200 de naira, moneda locală. Ei au dezvăluit că au fost contactați de un bărbat, Sodiq Abefe, să îi aducă un cap uman.

Cei doi bărbați au dezvăluit că, pe 27 noiembrie, l-au pus pe Makinde să se ducă să le cumpere o sticlă de băutură. Ei nu voiau să bea, ci doar urmăreau ca puștiul să plece singur pe stradă. L-au răpit, l-au ucis și i-au tăiat capul, scrie Libertatea.

x close