x close

Crimă şocantă, desprinsă din filmele de groază! Şi-a ucis sora mai mică într-un mod inimaginabil. Motivul: era considerată mai frumoasă decât ea

23 Oct 2019   •   12:10
Crimă şocantă, desprinsă din filmele de groază! Şi-a ucis sora mai mică într-un mod inimaginabil. Motivul: era considerată mai frumoasă decât ea Foto: Pixabay.com

O tânără rusoaică de 22 de ani şi-a ucis sora mai mică, în vârstă de 17 ani, într-un mod inimaginabil. 

Elizaveta Dubrovina şi-a înjunghiat sora de 189 de ori pe motiv că era considerată mai frumoasă. Mai mult, aceasta i-a tăiat şi o ureche şi i-a scos ochii. 

Se pare că agresoarea era indivioasă pentru că sora ei începuse o carieră în lumea modelingului. 

Elizaveta a fost găsit vinovată de „crimă cu o cruzime deosebită”, relatează Daily Mail.

Potrivit unei declarații ale procurorilor, ”instanța a găsit-o vinovată pe Dubrovina și a condamnat-o la 13 ani pentru o infracțiune penală”.

„A batjocorit-o pe sora ei și a facut-o să îndure dureri groaznice. În timpul masacrului, ea a înjunghiat-o de cel puțin 189 de înjunghieri în cap, pe gât, pe brațe și picioare”, se arată în rechizitoriu.

Iubitul victimei - „Elizaveta a încercat mereu să copieze imaginea surorii sale mai mici, având aceeași culoare a părului și același ruj. Nu există nicio îndoială că sora mai mare a invidiat-o pe cea mai mică”.

Citeşte mai multe despre:

tanara rusoaica sora
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati