Cristian i-a mărturisit mamei că este gay. Reacția femeii l-a lăsat fără cuvinte

16 Oct 2018   •   12:41
Cristian i-a mărturisit mamei că este gay. Reacția femeii l-a lăsat fără cuvinte Foto: Pixabay.com

Și-a dat seama că este gay la cinci ani. Era la grădiniță și se îndrăgostise de un coleg. S-a dus acasă și le-a spus părinților că „o să se căsătorească cu Ionuț”.

Părinții au râs, dar când și-au dat seama că nu e chiar o glumă, l-au certat și i-au spus că „nu e ok să-i placă băiețeii”.

De atunci au trecut ani, dar Cristian a știut că nu și-a schimbat orientarea. Într-o zi, tânărul a fost forțat de întrebările mamei să-i facă mărturisirea. Ce a urmat e incredibil.

„Ai și tu o iubită?”. „Nu, mamă, nu am.” „De ce n-ai? De ce nu vrei să-mi spui?” „Nu ești pregătită, mamă.” „Nu-mi spune că ai un copil!” „Nu, mama, nu am un copil.” „Nu-mi spune că ești homosexual!” „Ba da, mama, sunt”. Apoi mama a plâns. S-a uitat în gol și a plâns. „M-ai distrus. Ești bolnav mintal și te f..i în cur. De ce mi-ai spus, de ce ai ales asta? Ne-ai distrus”. „Nu e o alegere, mamă. De ce aș alege să fiu discriminat într-o societate?”.

Mama lui a plâns iar. „Să nu mai spui la nimeni niciodată!” Numai că, a doua zi dimineață, știa deja toată familia. L-au certat, i-au spus să-și revină, ba chiar l-au amenințat că nu-i mai dau bani de buzunar. „Că nu merită”, oricum.

„Să știi că e ok”, i-a spus taică-su. Cristian s-a bucurat. S-a simțit acceptat. „E ok. Știu că o să poți să treci peste și o să te schimbi”.
Cristian știa că nu se va schimba. N-avea acum, nu era o alegere”, scrie Libertatea.

 

x close