Cum a reușit un bărbat „să strice” cererea în căsătorie a fiicei sale. „Aceasta este personalitatea tatălui meu. A mai făcut...”

30 Mar 2018   •   14:08
Cum a reușit un bărbat „să strice” cererea în căsătorie a fiicei sale. „Aceasta este personalitatea tatălui meu. A mai făcut...” Foto: Facebook

Allison Barron se întâlnea de doi ani cu Levi Bliss în momentul în care acesta din urmă a decis să o ceară în căsătorie.

Dar tatăl ei s-a gândit să le „strice” momentul apărând cu o pancartă în mână pe care scria „Spune NU” exact atunci când tânărul a scos inelul din buzunar.

Întregul moment a fost fotografiat, iar pozele au fost urcate de Allison pe un site de socializare, precizând însă că tatăl ei doar glumea.

„Aceasta este personalitatea tatălui meu. Avem o familie unită și a mai făcut astfel de glume înainte”, a afirmat tânăra.

Barron a declarat că a început să plângă atunci când Levi a scos inelul, dar a bufnit-o instant râsul când l-a văzut pe tatăl său cu semnul în mână.

Potrivit acesteia, nici Bliss nu s-a supărat, el și viitorul său socru fiind foarte buni prieteni, potrivit cosmopolitan.com.

Parteneri
x close