Scenă ca-n filme. Cum a scăpat un bărbat, după ce a fost atacat de urs. Autorități: Oamenii să nu facă la fel

de M.Z.    |    02 Sep 2016   •   23:47
Scenă ca-n filme. Cum a scăpat un bărbat, după ce a fost atacat de urs. Autorități: Oamenii să nu facă la fel Foto: pixabay.com

Un japonez a trecut prin momente desprinse parcă dintr-un film – The Revenant, pelicula care i-a adus lui Leonardo Di Caprio premiul Oscar pentru interpretare. Bărbatul de 63 de ani a fost atacat de un urs, dar a reușit să scape viu, după ce s-a luptat cu animalul, potrivit telegraph.co.uk.

Japonezul spune că a putut să scape cu viață după întâlnirea cu ursul, înalt de 1,90 metri, grație faptului că știe karate.

„Ursul era atât de puternic, încât m-a trântit”, a spus Atsushi Aoki, vineri, la televiziunea Tokyo Broadcasting System. Bărbatul spune că ursul l-a mușcat de picior, dar el nu a încercat să fugă, ci l-a privit pe animal în ochi și s-a așezat în poziție de atac, bazându-se pe cunoștințele sale de karate. Drept urmare, ursul s-a speriat și a fugit în pădure.

„Mi-am spus 'fie îl omor eu, fie mă omoară el”, a spus Aoki.

Ulterior, bărbatul a reușit să ajungă la mașină, iar apoi a mers la spital pentru că avea mai multe răni la cap și pe brațe.

Autoritățile japoneze au avertizat însă oamenii să nu procedeze la fel. 

Parteneri
x close