Cumpenele din viață în funcție de cifra destinului. Avertizarea lansată de Mihai Voropchievici

de Maria Sabu    |    04 Iul 2020   •   20:50
Cumpenele din viață în funcție de cifra destinului. Avertizarea lansată de Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievi a prezenat sâmbătă seară, la Adevăruri Ascunse”, cumpenele din viață în funcție de cifra destinului.

Cum se calculează cifra de destin: Se scrie data nașterii sub formă numerică (inclusiv luna, care va fi un număr cuprins între 1 și 12), apoi se adună cele trei numere. Se adună, apoi, toate cifrele din care este compus acest număr.

Dacă noua sumă este un număr compus din două cifre, se repetă operația, până când se obține un număr compus dintr-o singură cifră sau unul dintre numerele 11 și 22 (numere superioare).

Cifra 1: cifra liderilor, a celor mai poruncitor, mândria exagerată poate să îi distrugă. Ce spun ei trebuie executat. În momentul în care nu au capacitatea de a renunța intră într-o cumpănă foarte rea, astfel pot avea probleme și de sănătate, intervin tensiuni. Problemele lui sunt digestive și de greutate, sunt mereu preocupați și nu au timp să mănânce.

Cifra 2: nativii sunt firi sensibile. Sunt empatici, sociabili, ușor influențabili. Trebuie să urmeze pașii altor persoane. Sunt predispuși să devină folosiți de cei din jur. Depresia este factorul de risc.

Cifra 3: sun guralivi, iar după ce scapă cuvinte în spațiu public trebuie să traiască consecințele cuvintelor lor. Așa își pot să își facă dușmani. Modul deschis poate deranja în jurul tău. Poți rupe relații din această cauză. Provoci ușor suferință.

Cifra 4: caută căi de a se răzbuna. Acest lucru îți poate face rău, la fel și tendința de a avea resentimente. Devii un butoi cu pulbere și teama de a nu exploda te macină. Cumpăna ta e cercul vicios al răzbunării.

Cifra 5: oamenii care trăiesc haotic, nu au niciodată o programare, trăiesc de pe o zi pe alta. Toate cumpenele lor se leagă de tot ce înseamnă partea sentimentală. Sunt pe fugă în permanență și declarația de dragoste e mereu pe fugă.

Cifra 6: le e foarte greu să ia decizii, se bazează pe sentimente nu pe rațiune. Pot avea probelme din această cauză. Dorind să ajute pe cei din jurul lor, se implică prea mult în viața altora. Pot fi folosit de oameni egoiști. Trebuie să înveți să ai grijă de tine.

Cifra 7: trăiește în solitudine. E singur cu părerile lui, introvertiți și suspcioși. Poate avea sentimente de disconfort. Fără relațiile cu oamenii devii un copac băutut de vânt. Nu trebuie să se însingureze.

Cifra 8:. pe tot parcursul vieții trebuie să învețe să nu fie încăpățnați, orolioși, nerăbdători. Are dorința de a fi mereu lider. Asta îți poate aduce tensiuni inutile și complicații în viață

Cifra 9: nu sunt realiști. Sunt visători și vor să își împlinească visele.  Graba lor și utopia le pot aduce niște cumpene neplătucute și asta e chiar pe domeniul fericirii.

Parteneri
x close