Dată jos din avion pentru că fredona ORIBIL un HIT al lui Whitney Houston

de G.C.P    |    13 Mai 2013   •   15:16
Dată jos din avion pentru că fredona ORIBIL un HIT al lui Whitney Houston

Un avion de pasageri al companiei American Airlines (AA), ce efectua un zbor de linie pe ruta Los Angeles - New York, a fost obligat să facă o escală de urgenţă pe Aeroportul Internaţional din Kansas, unde o pasageră "nepoliticoasă" a fost debarcată.

Femeia fredona obsesiv, timp de o oră, o melodie celebră a lui Whitney Houston, "I Will Always Love You". Din păcate pentru ea, interpretarea nu a fost la nivelul aşteptărilor sale şi în loc de aplauze a primit huiduieli.

"Ne rugam de ea să înceteze, dar a continuat să cânte. Mă rog, e mult spus să cânte. Oribil! Ţipa încontinuu şi s-a luat la harţă cu însoţitorii de bord, care încercau să o potolească. Degeaba. Norocul nostru a fost că la bordul avionului se afla un agent federal, cara a încătuşat-o şi a propus piloţilor să aterizeze. Chiar şi legată la mâini ea continua să fredoneze piesa aceea", a spus un martor, care a filmat incidentul şi l-a postat pe YouTube.

Dată jos din avion, femeia le-a spus autorităţilor de la sol că este diabetică şi din cauza asta a avut acel comportament. Ea a fost amendată şi este posibil să primească o interdicţie de a mai zbura cu AA.

Avionul şi-a continuat apoi zborul şi a ajuns la destinaţia iniţială cu o întârziere de aproape două ore.

 

ExitPOLL
x close