x close

Descoperire șocantă făcută de un educator! Copil de cinci ani trimis de tată cu cocaină la grădiniță. Micuțul spunea că îl face să se simtă ca Spider-Man

18 Noi 2019   •   13:07
Descoperire șocantă făcută de un educator! Copil de cinci ani trimis de tată cu cocaină la grădiniță. Micuțul spunea că îl face să se simtă ca Spider-Man foto- Pexels

Un tată din statul american Massachusetts a ajuns la închisoare după ce și-a trimis fiul de cinci ani la grădiniță cu o pungă de cocaină. 

Descoperirea a fost făcută de educatorul minorului, care a găsit drogul în ghiozdanul băiatului. Micuțul i-a spus că odată ce pune pe limbă praful alb începe să se simtă ca Spider Man. 

Educatorul a anunțat imediat autoritățile, iar la scurt timp copilul a fost dus la spital. Polițiștii au spus că nu cred că minorul a înghițit cocaină. 

Autoritățile au ajuns la casa micuțului și l-au găsit pe tatăl acestuia adormit. În casă au găsit 38 de saci de cocaină și 70 de saci de heroină. În casa respectivă mai locuia un copil, împreună cu mama lui, potrivit nbcnews.

Bărbatul trebuie să dea acum explicații în fața legii. 

 

 

Parteneri
Parteneri
sati