x close

Detaliul înfricoșător observat într-o poză, la 26 de ani după ce a fost făcută. „Nu mi-a venit să cred. Cu siguranță era ceva acolo”

de S.T.    |    06 Sep 2016   •   20:16
Detaliul înfricoșător observat într-o poză, la 26 de ani după ce a fost făcută. „Nu mi-a venit să cred. Cu siguranță era ceva acolo” 534 Galerie foto (1) Foto: freeimages.com/ oliver brandt

David Lonsdale, în vârstă de 58 de ani, a găsit o fotografie veche de 26 de ani cu cele două fiice ale sale, în fața unui castel din Țara Galilor. Bărbatul a observat un detaliu inexplicabil în poza respectivă și crede că e vorba despre o fantomă, scrie The Sun.

Sarah si Fiona, cele două fiice ale lui David, atunci de 10, respectiv 6 ani, zâmbeau vesele pe malul unui lac din fața Castelului Rhuddlan, construit în secolul al XIII-lea de catre Edward I. La fereastra unuia dintre turnurile de apărare se observă o siluetă nedefinită, ce pare a fi un arcaș gata să tragă.

„Habar nu am dacă e un spirit sau o fantomă, dar pare că trage înspre mine. Mi s-a părut foarte ciudat”, a declarat David.

Citeşte mai multe despre:

fantoma tara galilor
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati