Dictatorul spaniol Francisco Franco a avut un singur testicul

18 Mai 2009   •   13:21
Dictatorul spaniol Francisco Franco a avut un singur testicul
Francisco Franco
Dictatorul spaniol Francisco Franco a avut un singur testicul. Informaţia a fost făcută publică de nepoata urologului omului politic spaniol.

José Maria Zavala a povestit unui jurnalist de la El Mundo că bunicul ei l-a tratat pe dictatorul spaniol. În plus, aceasta susţine că lui Francisco Franco îi lipsea un testicul.

Potrivit publicaţiei spaniole, defectul fizic al dictatorului ar fi fost rezultatul unei bătălii desfăşurate la El Biutz, în apropiere de Ceuta, enclava spaniolă din Maroc.

Mai mulţi biografi ai lui Franco au menţionat că în urma acelei bătălii, dictatorul ar fi rămas steril.

Francisco Franco Bahamonde a fost conducătorul absolut al Spaniei. A ajuns la putere în urma unui sângeros război civil (1936 - 1939) împotriva republicanilor. Franco a rămas în fruntea Spaniei până la moartea sa, în 1975. Conform dorinţei dictatorului, după moartea sa a fost restaurată monarhia, prin înscăunarea actualului rege, Juan Carlos I din dinastia de Bourbon.

Francisco Franco nu este singurul dictator despre care se crede că are un singur testicul. Şi asupra lui Hitler au planat aceleaşi suspiciuni.Dictatorul german şi-ar fi pierdut un testicul într-o bătălie din primul Război Mondial.

Antena3.ro

x close