Din cauza crizei financiare, un american şi-a omorât întreaga familie şi apoi s-a sinucis

07 Oct 2008   •   11:41
Din cauza crizei financiare, un american şi-a omorât întreaga familie şi apoi s-a sinucis
Se pare că planul de 700 de miliarde de dolari propus de Bush pentru salvarea economiei americane nu a dat prea multă speranţă unui californian de origine indiană. Din cauza crizei financiare, acesta şi-a ucis soţia, copiii, soacra şi apoi şi-a luat viaţa. Cu câteva luni în urmă, îşi pierduse locul de muncă. Poliţia a precizat că bărbatul nu era proprietarul casei în care locuia cu familia sa.
Poliţia americană a găsit cadavrele duminică, dar crimele au avut loc cu o zi înainte. Karthik Rajaram, în vârstă de 45 de ani, a lăsat două scrisori, una pentru poliţie şi cealaltă pentru rude şi prieteni. Într-una din scrisori acesta a spus că avea numai două opţiuni: să se sinucidă sau să-şi omoare familia întâi şi apoi să-şi ia viaţa. A ales cea de-a doua variantă. I s-a părut mai onorabilă.
Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Michael Moore, a declarat:"Cauza crimelor pare să fie situaţia financiară a bărbatului, criza cu care acesta s-a confruntat în ultimele două săptămâni." Potrivit datelor furnizate de "National Nine News", soacra bărbatului, de 69 de ani, a fost găsită moartă în pat, la parter. La etajul locuinţei a fost găsit cadavrul fiului de 19 ani al ucigaşului. Se pare că Subasri, soţia în vârstă de 39 de ani a acestuia, a fost împuşcată în timp ce dormea. Într-un dormitor alăturat au fost găsite cadavrele celor doi mezini ai familiei, Ganesha, de 12 ani şi fratele lui de şapte ani, Arjuna. Autorităţile au mai declarat că victimele au fost împuşcate în repetate rânduri.
Karthik Rajaram deţinea o diplomă de master în administrarea afacerilor, lucrase în trecut pentru PricewaterhouseCoopers şi Sony Pictures, iar de câteva luni fusese concediat. California este unul dintre statele americane cele mai afectate de criza imobiliară.
Antena3.ro

x close