x close

Documente explozive, publicate din greşeală de KGB. "Vladimir este homosexual"

de P.I.    |    23 Sep 2014   •   07:37
Documente explozive, publicate din greşeală de KGB. "Vladimir este homosexual" 542

Cotidianul bulgar Trud a publicat un articol senzațional despre viața amoroasă a liderului revoluției bolșevice, Vladimir Ilici Lenin. Doctorul în istorie Sokolov a căutat mai mult timp prin arhivele KGB și a găsit documente din care reiese că Lenin a fost homosexual. În baza unor scrisori pe care le-a descoperit, el afirmă că iubitul lui Lenin a fost un important conducător, pe nume Grigore Zinoviev.

Există documente care prezintă faptul că Lenin își petrecea timpul liber cu acest Zinoviev, într-o colibă izolată, unde printre altele înotau, pescuiau, făceau plajă.

Într-o scrisoare care începe cu dragă Vovo, Zinoviev îi scrie lui Lenin despre tristețea sa, despre faptul că nu l-a mai mângâiat nimeni ca el. Îl asigură în continuare că nu s-a atins de vreun bărbat sau femeie, în lipsa sa, scrie efemeride.ro.

În 1918, Zinoviev, devine mai explicit și îi reproșează legătura cu Nadejda și-i amintește faptul că aceasta i-a surprins în fapt, la Geneva. Nadejda a fost soția lui Lenin. Între cei doi, pentru binele marxismului, a existat un pact prin care ea nu trebuia să divulge nimic.

În 1922, când Lenin era grav bolnav, Nadejda îi scrie lui Zinoviev și îl somează să-l lase în pace cu dorințele sale sexuale. Nadejda continuă, spunând că nerușinarea voastră nu se mai poate răbda. La finele anilor 30, din dispoziţia lui Stalin, Zinoviev este executat, iar scrisorile sunt luate de către KGB.

Citeşte mai multe despre:

KGB
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati