x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Documente oficiale: Extratereştrii au ?vizitat? de 600 de ori Marea Britanie, în perioada 1981-1996

de 17 Aug 2009   •   14:36
Documente oficiale: Extratereştrii au ?vizitat? de 600 de ori Marea Britanie, în perioada 1981-1996 72
extraterestrii
Sute de britanici au experimentat ?întâlniri? cu OZN-uri sau fiinţe extraterestre, potrivit unor documente oficiale făcute publice de Ministerul Apărării din Marea Britanie. Documentele prezintă analize detaliate ale unor cazuri în care au fost implicate OZN-uri şi care au fost făcute publice între anii 1981 şi 1996, arată Daily Mail.

?Vă vrem, veniţi cu noi!?. Asta le-ar fi spus extratereştrii unor adolescenţi britanici, în 1995. Acesta este numai unul dintre cazurile prezentate în documentele întocmite de Ministerul Apărării şi Arhivele Naţionale din Marea Britanie.

Documentele cuprind 14 astfel de cazuri. În total, au fost făcute publice 4.000 de pagini cu informaţii referitoare la întâlnirile cu extratereştrii. Documentele cuprind şi informaţii referitoare la faimosul caz ?Rendlesham Forest?, de multe ori descris ca ?Roswell?-ul din Marea Britanie.În Marea Britanie, numărul de incidente în care au fost implicate OZN-uri a crescut de la 117 la 609, în perioada 1995-1996. Doctorul David Clarke, lector la Universitatea Sheffield Hallam, a declarat: ?În anul 1995, oamenii au devenit aproape obsedaţi de astfel de fenomene. În mod cert, filmele şi emisiunile de la TV au alimentat această obsesie?.

În 1997, numărul incidentelor în care au fost implicate OZN-uri a scăzut la 425, iar în anul următor a ajuns la 193.

OZN filmat în direct de BBC

Două astfel de cazuri au fost raportate, luna aceasta, în Marea Britanie. În urmă cu zece zile, un obiect zburător neidentificat a fost filmat în timpul unei emisiuni matinale, transmisă în direct în Marea Britanie. În timpul emisiunii, camera video a surprins un obiect misterios care a traversat râul Tyne, din centrul oraşului New Castle, cu o viteză uimitoare. Specialiştii nu s-au putut pronunţa deocamdată asupra obiectului filmat. Nu se ştie dacă este vorba într-adevăr de un OZN sau de o reflexie de lumină.În urmă cu două săptămâni, a avut loc un incident similar. Un britanic în vârstă de 56 de ani susţine că a fotografiat un OZN care urmărea un avion militar: Reprezentanţii Ministerului Apărării din Marea Britanie susţin că nu vor demara o anchetă în acest caz, pentru că fotografia nu reprezintă o dovadă că avionul militar ar fi fost, într-adevăr, în pericol.Antena3.ro
sati