Doi ginecologi s-au luat la bătaie în timpul unei cezariene (VIDEO)

30 Aug 2010   •   10:20
Doi ginecologi s-au luat la bătaie în timpul unei cezariene (VIDEO) Foto: Daily Mail

Incident de necrezut la maternitatea unui spital din oraşul italian Messina. Doi medici ginecologi s-au luat la ceartă şi chiar la bătaie, în timp ce pacienta lor se afla pe masa de operaţie pentru o intervenţie cezariană. Atât mama, cât şi copilul au avut probleme serioase îndată după naştere. Cei doi medici au fost suspendaţi, iar soţul femeii a sesizat justiţia.

Ancheta a stabilit că unul dintre medici a început pregătirile pentru cezariană fără să-l anunţe şi pe cel de-al doilea, mai vechi în funcţie. Acesta a venit furios în sala de naşteri şi a urmat o ceartă violentă. În acest timp, soţul femeii, îngrozit, se ruga de medici să-i ajute soţia. Bărbatul susţine că operaţia a fost întârziată cu o oră, din cauza disputei.

Imediat după naştere, inima copilului s-a oprit de două ori şi, potrivit specialiştilor, este posibil să-i fi fost afectat creierul, în mod ireversibil. Mama a suferit şi ea o hemoragie puternică.

Potrivit directorului spitalului, cei doi ginecologi au amândoi cabinete particulare, iar rivalitatea dintre ei este mai veche. În urma plângerii tatălui, carabinierii i-au interogat atât pe doctorii bătăuşi, pe director şi pe alţi medici, martori ai incidentului. Ministrul italian al Sănătăţii se va deplasa luni la spitalul din Messina.

Antena 3

 

x close