x close

Dovezile care demonstrează că EXTRATEREŞTRII EXISTĂ

de L.D.    |    11 Dec 2012   •   20:20
Dovezile care demonstrează că EXTRATEREŞTRII EXISTĂ Foto: bigthink.com

Pentru unii dintre noi, extratereştrii sunt doar nişte omuleţi mici şi verzi, care se plimbă din galaxie în galaxie la bordul unor farfurii zburătoare, pline de luminiţe. Internetul este plin de filmuleţe cu tot felul de bile strălucitoare care străbat cerul, dar multe dintre ele sunt trucaje.


Deci credem sau nu în OZN-uri şi fiinţe de pe alte planete?! Evident, vor spune localnicii din Năneşti, un sătuc din Vrancea. Doar extratereştrii le-au vizitat localitatea. Ba chiar le-au privit uliţele minute în şir.

Năneşti, 2001. Oamenii din satul vrâncean îşi vedeau nestingerit de treburile zilnice. Nu aveau cum să ştie că seara le va aduce un fenomen cel puţin neobişnuit.

Deşi varianta unor nave extratereste nu este unanim acceptată, cei mai mulţi ufologi cred că oamenii s-au confruntat cu siguranţă cu un obiect zburător neidentificat.   

Prezenţa navelor extraterestre a fost consemnată încă din cele mai vechi timpuri! O fiinţă de pe altă planetă a fost desenată în urmă cu 8 mii de ani, într-o peşteră din Algeria.

Dar extratereştrii au fost ridicaţi la grad de obsesie abia în 1947. Micuţa localitate americană Roswell a intrat în memoria colectivă odată cu presupusa prăbuşire a unui OZN, la bordul căruia au fost descoperite nişte fiinţe bizare. FBI-ul a negat totul. Atunci!

Pe 6 iulie 1947 un fermier din New Mexico, Statele Unite raportează şerifului local că a găsit rămăşiţe ciudate pe proprietate. Povestea ajunge şi la urechile unui reporter de radio. Maiorul Jesse Marcel de la baza militară Roswell e trimis să investigheze, iar pe 8 iulie, armata emite un comunicat de presă. 

"Armata aeriană a anunţat că un disc zburător a fost găsit şi este acum în posesia armatei."

După ce rămăşiţele sunt trimise la Dallas în acea după-amiază pentru analize amănunţite armata anunţă că a fost vorba despre un balon meteo interpretat greşit. Teoria extraterestră este susţinută, însă, de un al doilea martor. Barney Barnett spune că, la începutul lunii iulie a descoperit un OZN prăbuşit şi corpuri extraterestre. Susţine că armata a ajuns în locaţie după el şi că i-a ordonat să păstreze tăcerea.

Subiectul a pierdut, încet, din interes. Convins că armata a inventat poveşti care acopereau, de fapt, adevărul Jesse Marcel redeschide cazul Roswell 30 ani mai târziu cu o mărturie şocantă. 

"Nu ştiu ce a fost, poate a fost o navă spaţială, poate au fost extratereştrii acolo, nu ştiu, dar ştiu că nu era un balon meteo" spune maiorul Jesse Marcel.

Încurajaţi de această declaraţie şi alţi martori au ieşit la lumină în ultimii ani. Earl Fulford este doar unul dintre ei.

Earl a fost de asemenea membru al echipei de miliatari însărcinaţi cu recuperarea rămăşiţelor misterioase de la Roswell. A fost de acord să participe la un test de identificare a materialului metalic.

Aceeaşi bucată de material a fost identificată şi de Jesse Marcel Junior, fiul maiorului ajuns primul la scena prăbuşirii. Testul elimină varianta baloanelor meteo. În 2011, autorităţile americane s-au hotărât să facă lumină în acest caz. Au desecretizat un document care atestă că armata a recuperat în 1947 trei nave şi nouă corpuri extraterestre. 

Deci americanii au nave spaţiale şi extratereştri? Asta nu face decât să dea un plus de credibilitate celor care susţin că au fost răpiţi de fiinţe de pe alte planete. Aceştia afirmă cu mâna pe inimă că au avut experienţe incredibile la bordul OZN-urilor, ba chiar că au fost folosiţi pe post de cobai.

19 septembrie 1961. Betty şi Barney Hill se întorc din vacanţă cu maşina proprie. La miezul nopţii o stea neobişnuit de luminoasă le atrage atenţia, aşa că opresc, Barney coboară din maşină şi urmăreşte obiectul cu binoclul.

"În timp ce privea, obiectul a început să coboare. Şi în acest moment, Barney s-a speriat. A fugit înapoi la maşina ţipând că încearcă să ne prindă."

Soţii Hill pornesc în trombă. Câteva momente mai târziu aud un bâzâit şi opresc pe marginea drumului. Şoseaua este blocată de un grup de fiinţe nepâmântene care se apropie. Se trezesc două ore mai târziu, din nou în maşină. Betty Hill povesteşte:

"Aveau două mâini, două picioare, singura diferenţă practic erau trăsăturile feţei. Mi-au examinat ochi, urechile, nasul, gâtul.  A încercat să-mi introducă un intrument ca un ac în buric, care mi-a cauzat durere, aşa că s-a oprit şi am fost recunoscătoare pentru asta. L-am intrebat de unde e. Şi mi-a arătat o hartă de stele."

De la analizarea cazului Hill, mii de oameni din întreaga lume au susţinut că au trecut prin aceeaşi experienţă. În 1992, Institutul de Tehnologie din Massachussets a organizat o conferinţă pe tema răpirilor extraterestre la care au fost invitaţi experţi din întreaga lume. Printre ei, şi un psihiatru renumit.

Şi în România există persoane care susţin că au fost răpite de extratereştrii. Se feresc, însă de publicitate. Ufologul Dan Farcaş povesteşte experienţa

"Am ieşit într-o noapte să-mi rezolv o mică problemă în curte.  Şi când am ieşit în curte am văzut deasupra că s-a aprins o lumină. Şi a început să mă ridice de la sol. Şi am ajuns la o anumită înălţime în care am văzut ce era prin curţile vecinilor. Lucruri pe care nu le văzusem niciodată."

S-a trezit dimineaţa, înapoi în pat. A ieşit în curte unde a văzut paşii lui, însă nu erau urme de întoarcere în casă. De frică, a povestit întâmplarea ani mai târziu.

30 octombrie, 2007. Pilotul Marian Mitrica era la manşa unui MIG 21 Lancer pentru un zbor de verificare. La 6500 de metri, apar problemele.
Imaginile surprinse de camera video montată pe bordul avionului arată cum un obiect loveşte avionul. Cupola se sparge şi se desprinde complet de fuzelaj. Pilotul Marin Mitrică face tot posibilul să aducă aeronava la sol.

"În afară de faptul că nu este tocmai obişnuit să decolezi cu cupolă şi să te întorci fără, lucrurile au fost normale."

Duritatea corpului care a lovit aeronava este mai mare decât cea din care este contruit avionul.  Specialiştii au eliminat toate variantele logice posibile. Nu este singurul caz în care un avion este lovit în zbor de obiecte neidentificate.

Imagini surprinzătoare au fost surprinse şi de camerele video ale armatei mexicane. Piloţii cred că ar putea fi vorba despre mai multe OZN-uri.

În total, radarul a detectat 11 obiecte neidentificate care la un moment dat au înconjurat avionul. Piloţii s-au speriat atât de tare încât au oprit sistemul de navigaţie ca nu cumvă să provoace un conflict.

O echipă de investigatori americani s-a deplasat în Mexic să analizeze cazul. Şi, mai ales, să vadă dacă radarul nu cumva înregistrase prezenţa platformelor maritime din zonă. Înarmaţi cu echipamente performante, investigatorii au reprodus coordonatele zborului iniţal.  Câteva minute mai târziu, apare primul indiciu.

Nici până în ziua de azi, specialiştii nu ştiu despre ce a fost vorba.

Parteneri
Parteneri
sati