După ce îl vor încerca, femeile nu îşi vor mai dori bărbaţi

de L.D.    |    25 Mai 2012   •   13:54
După ce îl vor încerca, femeile nu îşi vor mai dori bărbaţi

Gospodinele au un motiv de bucurie, după ce o firmă a scos pe piaţă un gadget de plastic, care se ataşează  la aspirator şi... produce plăcere scrie fun-on.com.

Producătorii spun că este nevoie ca gopodinele să plaseze vibratorul deasupra părţilor intime şi ajung la orgasm în doar 10 secunde.

Dispozitivul, numit Vibraţiile Vortex, lucrează prin concentrarea fluxului de aer pentru a crea o vibraţie rapidă şi uşoară. Inventatoarea Joanne Drysdale susţine că vibratorul duce la orgasm după orgasm, fără ca măcar să atingă pielea.Femeia îşi aspira covoarele în timp ce i-a venit ideea pentru Vortex, care se vinde cu 35 de lire pe un site de specialitate. Ea a văzut cum o bucată de cauciuc prinsă în duză a fost uşor rezonată în fluxul de aer. De asemenea, a simţit o uşoară stimulare a degetelor când a încercat să elimine cauciucul.

Joanne, din Utah, nu făcuse sex de 15 ani în urma divorţului. "În încercările mele de a atenua frustrarea, am început să caut ce aş putea face. După câteva ore, am venit cu prototipul. Prima dată când am încercat am avut orgasm după numai 10 secunde. Atunci am ştiut că pot face ceva pentru toate femeile."

Parteneri
sati
x close