E-mailul trimis de unul din cei mai puternici oameni din SUA imediat după ATENTATE: "Sfârşitul se apropie. Asistăm la NOUA ORDINE MONDIALĂ"

de O.P.    |    11 Sep 2013   •   11:17
E-mailul trimis de unul din cei mai puternici oameni din SUA imediat după ATENTATE: "Sfârşitul se apropie. Asistăm la NOUA ORDINE MONDIALĂ" Galerie foto (5) Foto: www.rsvlts.com

America este ţara tuturor posibilităţilor, a libertăţii şi a visurilor împlinite. Dar tot de aici vin teorii ale conspiraţiei care se răspândesc cu repeziciune în întreaga lume.Cine a provocat atentatele de la 11 Septembrie? Cine conduce de fapt America? Ce se ascunde în spatele celor mai controversate legi adoptate de Congres? sunt doat câteva subiecte care ridică semne de întrebare şi atrag atenţia oamenilor.

Stew Webb, un "cercetător" în domeniul conspiraţiilor pretinde că a primit de la familia Rockefeller un email trimis prin intermediul Rockefeller Global Communications.Nu se ştiu circumstanţele prin care acest e-mail a ajuns în posesia lui Stew, dar lucrurile descrise în el pun într-o altă lumină evenimentele petrecute.

Iată câteva rânduri din scrisoare:
From: “Rockefeller Global Communications”
To:
Date: Thu, 21 Mar 2002 20:27:55 +1000
Subject: The Countdown to Armageddon (Numerotarea inversă până la Armagedon)

Pentru marea umanitate,

Timpul sfârşitului se apropie. Că vă place sau nu, toţi trebuie să ne înfruntăm destinul. Pe 11 septembrie 2001, lumea a fost martora începutului sfârşitului. Ceea ce am văzut şi am experimentat nu va fi nimic faţă de dezastrul care urmează să vină.


(...)Noul Sistem se apropie. Singura întrebare e următoarea: veţi alege să fiţi acolo sau veţi continua pe calea distrugerii? Depinde doar de voi. Agenda este inevitabilă şi va trebui să înduraţi pentru a ajunge acolo. Aşa că gândiţi-vă profund.

E viitorul vostru. Şi poate veţi face bine cu toţii.

Fratele vostru,
A.I.Rockefeller

Rockefeller Global Communications
www.rockefeller.com.au

Aici puteţi citi scrisoarea completă:

Parteneri
x close