"E o BLASFEMIE adusă la adresa creştinismului". Reclama în care Iisus este dezbrăcat, în PAT, cu Fecioara Maria

de S.T.    |    29 Oct 2012   •   11:30
"E o BLASFEMIE adusă la adresa creştinismului". Reclama în care Iisus este dezbrăcat, în PAT, cu Fecioara Maria Foto: huffingtonpost

O companie din Noua Zeelandă a reuşit, printr-o reclamă inedită, să scandalizeze o întreagă comunitate. Un rocker pletos, fără haine, dar cu o mulţime de brăţări pe mâini, îl interpretează pe Iisus. Tânărul este întins pe un pat asemeni lui Iisus în momentul crucificării: cu mâinile întinse şi cu picioarele împreunate.

Lângă el e "Fecioara Maria" cu mâinile împreunate ca şi cum s-ar ruga şi cu trupul acoperit de un cearşaf albastru. O cutie de pizza aruncată strategic sub pat face diferenţa.

Aşa arată reclama pentru Chapel Bar and Bistro, un local neozeelandez care sărbătoreşte zilele acestea şapte ani de existenţă.Reclama realizată de celebra agenţie de publicitate Ogilvy a iscat numeroase controverse, dar, în acelaşi timp, s-a bucurat de foarte multă apreciere, scrieHuffington Post.

Aceasta nu este prima reclamă scandaloasă de care cei de la Chapel Bar and Bistro se folosesc ca să-şi promoveze localul. În urmă cu doi ani, pe străzile din Ponsonby era afişată o imagine în care apărea chipul lui Iisus cu o pizza în loc de aură.Parteneri
x close