x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Era incredibil de frumoasă și cerea bani bărbaților să iasă cu ea în oraș. Într-o zi însă ceva incredibil s-a întâmplat. Cine era bărbatul care o rezervase. S-a blocat

de 03 Apr 2018   •   17:15
 Era incredibil de frumoasă și cerea bani bărbaților să iasă cu ea în oraș. Într-o zi însă ceva incredibil s-a întâmplat. Cine era bărbatul care o rezervase. S-a blocat 72

Un fotomodel care cerea până la 500 de dolari (350 de lire) pentru o întâlnire și-a găsit marea dragoste cu un programator mai tocilar - după ce l-a oprit să plătească pentru a-o scoate în oraș.

Emily Kearns, de 27 de ani, din Indianapolis, a explicat cum a început să folosească site-ul WhatsYourPrice, care le dă șansa bărbaților care plătesc să iasă cu femei atrăgătoare, ca să treacă mai ușor peste o relație.

Ea a spus că nu se așteapta niciodată să se îndrăgostească de programatorul Noah McCollam, de 41 de ani, pe care la descris inițial că arata ca un "tocilar" și "nu foarte fotogenic".

Dar, spre deosebire de ceilalți bărbați pe care ii întâlnea, mama unei singure persoane a spus că se simte confortabilă cu Noe și la cinci luni de la prima lor întâlnire, î-a cerut să fie prietenul ei.

Cuplul s-a mutat acum împreună și trăiește cu fiica lui Emily de șapte ani, Stella.

sati