Era obsedată să slăbească și părinții au internat-o la psihiatrie. E îngrozitor ce a urmat, după ce a ieșit de acolo. Ultimele ei cuvinte i-a îndurerat pe toți

de A.M.P    |    20 Apr 2017   •   19:27
Era obsedată să slăbească și părinții au internat-o la psihiatrie. E îngrozitor ce a urmat, după ce a ieșit de acolo. Ultimele ei cuvinte i-a îndurerat pe toți Foto: mirror.co.uk/Pippa McManus

O adolescentă de 15 ani, care suferea de anorexie, a lăsat mai multe bilete de adio adresate familiei, medicilor și câinelui familiei, înainte de a se arunca în fața trenului, scrie Mirror.

Pippa McManus a murit la câteva zile după ce a fost externată dintr-un spital de psihiatrie, unde părinții o internaseră îngrijorați de starea în care se afla.

Potrivit Mirror, comportamentul adolescentei a început să le dea de gândit încă de când aceasta avea doar 12 ani și era extrem de preocupată de cum arată.

Tânăra s-a aruncat însă în faţa unui tren și a murit, iar părinții ei au chemat în instanță reprezentanții spitalului de psihiatrie.

În instanță au fost citite câteva dintre scrisorile lăsate în urmă de adolescentă:

"Vreau să cresc și să am o viață, însă în momentul acesta nu am una. Nu mai pot lupta cu anorexia. Am încercat atât de tare, dar m-a învins”, a scris copila.

x close