x close

Este cel mai controversat loc de pe Pământ. Se va construi în 2013 şi niciun BĂRBAT nu va avea voie să intre acolo

de O.P.    |    05 Oct 2012   •   12:21
Este cel mai controversat loc de pe Pământ. Se va construi în 2013 şi niciun BĂRBAT nu va avea voie să intre acolo 442

Cei care nu trăiesc în astfel de ţări nu înţeleg ce se întâmpla de fapt. Privind din afară nu se percep tradiţiile, obiceiurile, subiectele tabu şi drepturile oamenilor.

Astfel pentru a nu exista o contradicţie între legea din Arabia Saudită şi codul islamic Sharia (care nu le permite femeilor să muncească, ci doar să se ocupe de soţ şi copii), Autoritatea saudita pentru proprietate industrială vrea să echilibreze balanţa dintre cele două poluri.

Aşa a luat naştere cel mai controversat proiect care se va pune în aplicare anul viitor. Autorităţile vor să construiască un oraş în care să aibă acces numai femeile, să fie un loc unde acestea pot munci şi îşi pot dezvolta o carieră.

Municipalitatea speră să atragă astfel şi investitii de sute de milioane de euro şi să creeze aproximativ 5.000 de locuri de munca pentru femei, în industriile textilă, farmaceutică sau alimentară.

Mai mult, chiar din această vară, femeile au început să lucreze în locul bărbaţilor în magazinele de parfumuri sau produse cosmetice, asta la doar şase luni după ce au început să lucreze şi în magazinele de lenjerie intimă, scrie Daily Mail.Citeşte mai multe despre:

Arabia Saudita investitii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati