Este de necrezut ce a găsit poliția în corpul acestei femei! Putea să moară în orice secundă - Punga de plastic avea dimensiunea unui pumn

12 Iul 2018   •   10:52
Este de necrezut ce a găsit poliția în corpul acestei femei! Putea să moară în orice secundă - Punga de plastic avea dimensiunea unui pumn

O femeie din Wisconsin se confruntă cu acuzații legate de trafic de droguri, după ce poliția a declarat că i-a găsit aproximativ 82 de grame de droguri în vagin.

Desiree Webster, în vârstă de 20 de ani, a fost arestată pe 25 iunie la Shawano, după ce poliția a tras-o pe drepta în timp ce conducea un Monte Carlo din1997.  Jaral McCollum, de 39 de ani, un traficant de droguri condamnat, se afla de asemenea în mașină, potrivit The Smoking Gun.

Ofițerii au tras mașina pe dreapta după ce au primit un tip cum că McCollum ar putea fi în posesie de heroină, cocaină, marijuana, metamphetamină și alte droguri.

Poliția a declarat ca stilul  lui McCollum's de trafic este de a călători cu o femeie care și-ar putea pune drogurile în vagin în cazul în care sunt prinși de poliție. 

O tomografie computerizată a zonei pelvine a lui Webster, a arătat o formațiune care arăta ca o pungă de plastic care avea dimensiunea unui pumn. Doctorul Ryan Murphy de la camera de urgență unde a ajuns femeia a declarat că nu este neobișnuit ca dealerii de droguri să folosească diferite orificii pentru transportul de marfă. 

Ofițerii au spus că au găsit aproape 82 de grame de droguri în interiorul lui Webster. Iată ce transportat femeia:

  • 36,67 grame de cocaină
  • 14,72 grame de metamphetamină
  • 27.80 grame de marijuana sintetică
  • Șase pastile MDMA (Ecstasy)
  • 1,26 grame de marijuana

Murphy a spus că dacă punga s-ar fi rupt în timp ce se afla în interiorul lui Webster, aceasta ar fi murit. Webster a fost acuzată de șase infracțiuni, inclusiv două acuzații  pentru posesie de THC, posesie cu intenția de a distribui cocaină și posesie cu intenția de a furniza metamphetamină.

Sursă: HuffPost 

 

x close