Este VIRGINĂ la 26 de ani din cauza unei condiţii extrem de rare

de L.D.    |    26 Dec 2012   •   18:27
Este VIRGINĂ la 26 de ani din cauza unei condiţii extrem de rare Foto: reviews.in.88db.com

Emily Day, o tânără din Marea Britanie, este virgină la 26 de ani deoarece suferă de androfobie sau frica de bărbaţi. În ciuda faptului că aceasta nu suportă să stea în apropierea sexului masculin, a declarat că nu este lesbiană, deoarece nu se simte atrasă de femei.

"Nu ştiu de unde a început. Nu sunt lesbiană, nu sunt atrasă în niciun fel de femei. Pot să mă uit la fotografii cu bărbaţi, dar, dacă ajung faţă în faţă cu unul de care îmi place, mă sperii", spune femeia.

De obicei, această boală apare în momentul în care persoana a suferit un viol sau un abuz sexual, dar acesta nu este cazul lui Emily.

"Niciun bărbat nu mi-a făcut niciodată nimic. Am crescut într-o casă doar cu femei, poate că asta e problema. Tata s-a despărţit de mama când aveam şase ani şi nu l-am mai văzut niciodată de atunci".

Tânăra şi-a amintit că, pe când avea 13 ani, a deschis uşa unui bărbat care îi adusese un colet.

"Am intrat într-o asemenea stare încât sora mea credea că am febră şi m-a pus să mă întind. Simţeam că mă încălzesc din ce în ce mai tare şi nu mai puteam respira. Acum ştiu că este vorba despre un atac de panică, dar atunci habar n-aveam. Nici nu mi-am dat seama că are legătură cu bărbatul".

Fata şi-a dat seama mai târziu de unde vine problema şi a vorbit cu mama ei despre asta. Cu toate acestea, toţi medicii care au consultat-o i-au spus că această tulburare este foarte greu de tratat.

"Am ieşit la câteva întâlniri, dar nu pot să fac mai mult decât să sărut un bărbat. Sper ca într-o zi să cunosc pe cineva care să mă ajute să înving androfobia, cu care să mă căsătoresc şi să fac copii. Deocamdată, vreau doar să duc o viaţă normală şi să fiu acceptată la muncă. Ştiu că unii oameni mă consideră ciudată, dar am o boală foarte ciudată pe care nu o pot controla", a încheiat Emily.

Parteneri
x close