Experiența șocantă prin care a trecut un șofer de tir român în Spania. A cunoscut o tânără pe internet și au decis să se întâlnească. Ce s-a întâmplat ulterior întrece orice imaginație

13 Noi 2019   •   17:25
Experiența șocantă prin care a trecut un șofer de tir român în Spania. A cunoscut o tânără pe internet și au decis să se întâlnească. Ce s-a întâmplat ulterior întrece orice imaginație foto- Pexels

Un șofer de tir român a trăit o experiență de coșmar în Spania, după ce a întâlnit o tânără pe o rețea socială. 

Florin, în vârstă de 37 de ani, a întâlnit o fată în iulie 2019 pe site-ul Badoo. Tânăra l-a abordat, i-a spus că are 24 de ani, că o cheamă Daniela Mendoza și că e din Republica Dominicană. 

Cei doi au tot vorbit, iar apoi au decis să se și vadă. S-au întâlnit într-o localitate din regiunea Zaragoza, potrivit ziarulromanesc.es.

La scurt timp, tânăra l-a rugat să o ducă puțin până la bunica ei pentru a-și lua niște haine mai groase pe ea. Au ajuns în fața unei case dărăpănate, fata a coborât și s-a întors la scurt timp însoțită de alți doi indivizi. 

L-au scos pe român afară din mașină, l-au legat și i-au pus cuțitul la gât, ordonându-i să scoată toate bunurile pe care le avea la el. Românul a rămas fără mașină, bani, carduri de credit, telefon mobil, ceas și chiar pantofii cu care era încălțat. 

În cele din urmă, agresorii au fost prinși de polițiști, iar drama prin care a trecut românul a fost făcută publică acum. 

Parteneri
x close