Experimentul care te va cutremura. Ultimele momente din viaţa unui om, care simte că i-a venit sfârşitul

de D.G.    |    15 Oct 2018   •   19:36
Experimentul care te va cutremura. Ultimele momente din viaţa unui om, care simte că i-a venit sfârşitul Foto: FoxNews

Ca multe alte milioane de oameni din întreaga lume, un american avea probleme cu somnul. Pentru a rezolva această problemă, familia bărbatului l-a dusla un centru de specialitate din Atlanta.

Pentru ca rezultatele să fie mai eficiente, bărbatul a fost inclus într-un experiment, pentru a vedea care sunt problemele şi care ar fi cel mai bun tratament pe care i l-ar putea aplica.

Bărbatul avea probleme psihice, suferea de obezitate, avea probleme cu inima şi diabet. Cu toate astea, medicii au decis să îl testeze să vadă dacă suferă de apnee - afecţiunea care presupune pauze respiratorii în timpul somnului.

Pentru a afla acest lucru, bărbatul a fost ţinut mai multă vreme pe spate, chiar dacă acest lucru nu era deloc indicat în cazul bolilor sale. Moartea sa a fost filmată de camerele care se aflau în salon. Cu câteva momente înainte de a muri, bărbatul a întrebat disperat dacă va mai trăi. Din păcate, angajaţii centrului de recuperare nu au reacţionat, ci au încercat să îl liniştească pe bărbat.

Oficialii centrului Emory HealthCare nu au comentat acest caz cutremurător, dar au spus ca stopul cardiac al bărbatului a fost unul "adecvat", dat fiind faptul că avea probleme de sănătate.

x close