Făcea amor cu iubitul ei, când s-a auzit o trosnitură puternică iar bărbatul a căzut inconștient peste ea. „Dormitorul arăta precum scena unei crime”. Nu credeau că li se poate întâmpla lor asta!

de A.M.P    |    23 Oct 2017   •   16:57
Făcea amor cu iubitul ei, când s-a auzit o trosnitură puternică iar bărbatul a căzut inconștient peste ea. „Dormitorul arăta precum scena unei crime”. Nu credeau că li se poate întâmpla lor asta! Foto: mirror.co.uk

Accident înfiorător în timpul unei partide de amor nebun. Megan Barker, în vârstă de 23 de ani, și Adam Francis, în vârstă de 24 de ani, erau în vâltoarea pasiunii când, deodată, s-a auzit o trosnitură puternică iar bărbatul a căzut inconștient, scrie Mirror.

În scurt timp, dormitorul cuplului se transformase parcă în scena unei crime, cu sânge peste tot.

Șocată, femeia a văzut că sângele provenea din penisul bărbatului, care era vizibil afectat. Megan a chemat de urgență salvarea însă i-a fost rușine să le spună la telefon exact ce s-a întâmplat. 

Bărbatul a fost transportat la spital unde a suferit mai multe intervenții chirurgicale la nivelul penisului. După trei luni de agonie, organul bărbatului a fost salvat iar acesta și-a putut relua viața sexuală.

Potrivit medicilor, fractura penisului poate avea loc atunci când organul în erecție lovește puternic osul pubian al partenerei, ca urmare a unor poziții nefericite în dormitor.
 

Parteneri
x close