Familie de origine română, implicată într-un scandal în SUA: Bărbatul a condus beat, cu soţia pe capotă

29 Iul 2008   •   09:58
Familie de origine română, implicată într-un scandal în SUA: Bărbatul a condus beat, cu soţia pe capotă
O familie de origine română a ajuns pe prima pagină a multor ziare americane, după un incident ieşit din comun. Diamond Mircea a fost arestat, după ce a condus beat, într-o suburbie a New York-ului, în timp ce soţia sa, Monica, se afla pe capota maşinii. Scena a avut loc după o ceartă violentă între cei doi. Ameţit de alcool, bărbatul de 29 de ani, muncitor în construcţii, s-a urcat în maşină, iar soţia pe capotă, încercând să-l oprească. Nu a reuşit, însă.

Mircea Diamond a demarat în trombă, iar, după o cursă de zeci de metri, femeia s-a dezechilibrat şi a căzut. A fost spitalizată cu o rană gravă la cap. Soţul ei riscă acum închisoarea, deşi avocatul acestuia susţine că vina aparţine, în exclusivitate, soţiei sale. Avocatul mai spune că Mircea a plecat în trombă pentru a scăpa de un posibil scandal cu femeia. Nu este vina lui că aceasta l-a urmărit, adaugă avocatul.

"Nu mai eram aici dacă soţia lui nu sărea pe capotă", a declarat avocatul. Bărbatul a fost eliberat pe cauţiune, plătind 50.000 de dolari.

Cei doi sunt căsătoriţi de un an şi au un băieţel de patru luni.

Antena3
Parteneri
x close