Fata care a TRĂIT patimile lui Hristos. 80 de oameni în ultimii 2000 de ani au avut această boală

de O.P.    |    26 Oct 2011   •   09:42
Fata care a TRĂIT patimile lui Hristos. 80 de oameni în ultimii 2000 de ani au avut această boală Galerie foto (5) Foto: focus.it

Un medic din China a tratat cu succes o adolescentă care suferea de o boală extrem de rară. Fata transpira sânge, de mai multe ori pe zi. Astfel, în loc de transpiraţie, pe fruntea sau mâinile ei curgeau şiroaie de sânge.

Boala se numeşte Hematidrosis şi în istorie au fost consemnate numai 80 de cazuri, ceea ce face ca totul să fie şi mai grav este faptul că nu există vreun tratament care să oprească acest chin.

Recent, medicul Wang Zhaoyue, de la institutul de hematologie din Jiangsu, a publicat un tratament care pare să dea rezultate în acest caz şocant.

Cu numai două săptămâni înainte de a fi internată, adolescenta a suferit o nouă criză, curgându-i sânge din frunte.

"Când a fost internată, i-a speriat pe medici şi asistente, care nu ştiau cum să reacţioneze atunci când vedeau cum îi curge sânge din funte şi mâini. O întrebau mereu dacă o doare ceva, iar ea răspundea că nu. Apoi ne-am dat seama că aceste episoade devin din ce în ce mai frecvente, iar atunci când tânăra trece prin şocuri emoţionale sau atunci când temperatura este prea mare începe să îi curgă sângele în loc de transpiraţie", a declarat medicul care a tratat-o.

Prin mai multe medicamente, medicii au reuşit să îi rărească aceste episoade, însă tânăra nu va putea fi vreodată vindecata complet.

Daţi CLICK pe fotografiile din GALERIA DE MAI JOS pentru a vedea cum arată tânăra care transpiră sânge.

x close