Femeia-alfabet! O deranja vechiul nume, aşa că l-a schimbat legal în ABCDEFG...

04 Aug 2015   •   13:33
Femeia-alfabet! O deranja vechiul nume, aşa că l-a schimbat legal în ABCDEFG...
O femeie din Columbia s-a luptat mai bine de un an cu autorităţile pentru dreptul de a-şi schimba legal numele în ABCDEFG HIJKLMN OPQRST UVWXYZ.  De ce? Ca lumea să nu mai ştie că e ea.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a dezvoltat un obicei din a-şi schimba identitatea. Vechiul ei nume era Ladyzunga Cyborg, pe care a dorit să îl facă uitat, astfel că a decis ca viitorul ei nume să conţină tot alfabetul, ca să fie dificil de pronunţat.

Iniţial a fost respinsă de REgistratura Naţională a Columbiei, pentru motive evidente de ridiculozitate, însă determinarea ei a făcut ca 12 luni mai târziu să primească noul card de identitate. 

Femeia, care lucrează ca profesor de artă şi fotografie, a declarat că simte constant nevoia să se redefinească. "Am căutat un nume pe care să nu îl mai aibă nimeni în Columbia sau în lume, aşa că mi-a venit ideea cu ABCDEFG HIJKLMN OPQRST UVWXYZ. Mi-am schimbat numele ca lumea să nu mai ştie că sunt eu. Nu că mă deranja acest lucru, dar doream să aduc mereu un element surpriză", a spus ABCDEFG Higjklmn Opqrst Uvwxyz

x close