Femeia care a sfidat medicina! A născut trei copii în același an, dar au zile de naștere diferite. Medicii nu își pot explica cum a fost posibil

de A.M.P    |    24 Feb 2017   •   16:09
Femeia care a sfidat medicina! A născut trei copii în același an, dar au zile de naștere diferite. Medicii nu își pot explica cum a fost posibil Foto: Eliza Curby/Facebook

O tânără mămică i-a uluit pe medici când le-a dat vestea că e foarte probabil să fie însărcinată, deși abia născuse primul ei copil, o fetiță pe nume Charlie. Și a avut dreptate!

Nu numai că Eliza Curby a rămas însărcinată la șase săptămâni după naștere, ci a rămas însărcinată cu gemeni, doi băieți, mai exact.

Tânăra mămică le-a povestit jurnaliștilor care i-au scris povestea că nu s-a gândit la contracepție, căci o veche zicală spune că ”nu poți rămâne însărcinată atâta timp cât alăptezi”. 

Însă sarcina s-a întâmplat, și nouă luni mai târziu a dat naștere la doi băieți sănătoși.

"Am știut că sunt însărcinată imediat pentru că atunci când m-am trezit m-am simțit de parcă aș fi fost lovită în cap cu o bâtă de baseball. Am făcut patru teste de sarcină, înainte ca unul să arate că este pozitiv”, a mai spus ea.

Ca și cum nu ar fi fost suficient, cei trei copii au același an de naștere. Primul bebeluș fiind nascut în ianuarie, iar ceilalți doi în decembrie.


 

x close