Femeia care va intra în istorie. Când le-a spus medicilor ce păţeşte de 6 ori pe zi, aceştia şi-au făcut cruce

de O.P.    |    01 Iul 2013   •   12:14
Femeia care va intra în istorie. Când le-a spus medicilor ce păţeşte de 6 ori pe zi, aceştia şi-au făcut cruce

O femeie de 55 de ani din Olanda va intra în istorie, după ce s-a prezentat la medic cu o plângere cel puţin neobişnuită. Aceasta avea orgasme nedorite care începeau în laba piciorului.

Aceste senzaţii începeau subit, fără a fi precedate de gânduri sexuale, şi aveau loc de mai multe ori pe zi. Această senzaţie urca din laba piciorului şi ajungea în zona vaginului, iar, potrivit femeii, experienţa era identică cu cea percepută în timpul actului sexual.

Aceste orgasme erau foarte jenante şi îngrijorătoare pentru femeie, relatează cercetătorul care a analizat acest caz, Dr. Marcel D. Waldinger, un specialist în neuropsihiatrie şi totodată profesor de psihofarmacologie sexuală la Universitatea Utrecht din Olanda.

Scanările efectuate asupra piciorului şi asupra creierului femeii cu aparatul de rezonanţă magnetică au infirmat prezenţa vreunor anomalii, însă un alt test a revelat prezenţa unor deosebiri între nervii piciorului stâng şi cei ai piciorului drept. Cercetătorul a descoperit că atunci când piciorul stâng era stimulat cu un curent electric, femeia simţea un orgasm spontan.

Femeia a fost trată cu un anestezic care a fost injectat într-unul dintre nervii spinali – nervii care primesc informaţii senzoriale de la picior – iar orgasmele au încetat.

Parteneri
sati
x close