x close

Femeia cu cei mai mari sâni din lume: Nu am nevoie de operaţie, nu mă doare spatele

de Antena3.ro    |    25 Iun 2011   •   17:48
Femeia cu cei mai mari sâni din lume: Nu am nevoie de operaţie, nu mă doare spatele Foto: Huffington Post

Apariţia la o televiziune din Marea Britanie a femeii cu cei mai mari sâni din lume a a reuşit să arate întregii lumi care sunt consecinţele fizice şi psihice ale unei asemenea condiţii, informează Yahoo News. Cartea Recordurilor o recunoaşte pe Annie Hawkins-Turner ca fiind femeia cu cei mai mari sâni din lume, aceştia cântărind aproape 51 kg.

Femeia a relatat că, de curând, soţul ei a încurajat-o intens să îşi expună bustul pe site-urile cu filme pentru adulţi, unde ar fi fost extrem de apreciată.

Mai mult decât atât, partenerul britanicei a explicat că soţia lui a învăţat foarte bine să îşi poarte bustul fără a-i fi afectată sănătatea.

"De fiecare dată când consult un doctor nou, mă îndeamnă la chirurgie plastică, deşi eu nu am nevoie de aşa ceva. Am o coloană rezistentă şi nu prezint dureri în zona ei", a declarat doamna Hawkins-Turner.

Majoritatea femeilor care au bustul prea mare se confruntă cu diverse boli la nivelul coloanei, al gâtului şi al pielii, precum şi cu o atenţie sporită din partea sexului opus.

Parteneri
Parteneri
sati