Femeile nu mai au nevoie de sex! Au găsit un alt mod de a avea orgasm

de L.D.    |    29 Mar 2012   •   15:01
Femeile nu mai au nevoie de sex! Au găsit un alt mod de a avea orgasm foto: thechart.blogs.cnn.com

Femeile nu au nevoie de un bărbat, de jucării sexuale, sau orice altă stimulare directă pentru a avea orgasm, a dezvăluit un nou studiu privind inducerea orgasmului şi plăcerii sexuale.

Primul fenomen care nu a avut nevoie de stimulare sexuală, a fost raportat încă din 1953, când 5% din femeile intervievate au avut orgasm în timp ce făceau.... exerciţii fizice.

Grupul de cercetători care a efectuat studiul a colectat date din sondaje online şi au inclus 124 de răspunsuri de la femeile care au experimentat orgasm indus de exerciţii fizice şi 246 de femei care au raportat excitarea indusă de stimularea sexuală. Cele mai multe femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 63 de ani au declarat că sunt într-o relaţie sau sunt căsătorite şi sunt heterosexuale.

Dintre femeile care au avut orgasm în timpul exerciţiilor fizice, circa 45% au spus că prima lor experienţă a fost legată de exerciţii abdominale, 19% legate de ciclism, 9,3% legate de alpinism, 7% legate de ridicarea greutăţilor, iar restul au fost legate de diferite exerciţii cum ar fi yoga, înot, aerobic şi altele.

Parteneri
x close