x close

Fenomen bizar în Mexic, după cutremurul devastator. Localnicii au rămas înmărmuriți când au văzut ce pică din cer - VIDEO

03 Oct 2017   •   18:07
Fenomen bizar în Mexic, după cutremurul devastator. Localnicii au rămas înmărmuriți când au văzut ce pică din cer - VIDEO

Prognoza meteo pentru oraşul de coastă Tampico, din Mexic, a fost de ploaie uşoară pe 28 septembrie, dar localnicii s-au ales, în mod neaşteptat, şi cu peşte căzut din cer, relatează Live Science. 

Da, peştele a căzut pur şi simplu din cer în oraşul din nord-estul Mexicului, din statul Tamaulipas, în timpul unei ploi uşoare. Oficiali din statul Tamaulipas au postat pe reţelele de socializare fotografii cu peşti mici care au căzut pe pământ în timpul ploii. 

Dar este cu adevărat posibil ca peştii să cadă din cer? Se pare că da. Oamenii de ştiinţă cred că peştii - sau alte animale acvatice mici - pot fi traşi din oceane sau lacuri de vârtejuri sau de tornadele care se deplasează pe apă în timpul unei furtuni. Apoi, micile animale sunt purtate de vântul puternic deasupra uscatului, de unde cad în zonele locuite. 

Ploi cu peşte au fost documentate în întreaga lume, din California, până în India şi Anglia, notează Live Science.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

Mexic ploaie pesti
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati