Fiica lor a murit la două luni de la naștere pentru că părinții au făcut acest lucru banal. Nimeni nu a bănuit nimic

de A.M.P    |    23 Feb 2017   •   21:44
Fiica lor a murit la două luni de la naștere pentru că părinții au făcut acest lucru banal. Nimeni nu a bănuit nimic Foto: pixabay.com

Un bebeluș de șapte săptămâni a murit după ce a fost culcat de părinți într-un pătuț care se atașează de patul părintesc, creând astfel impresia că părintele și copilul dorm unul lângă altul. Nimeni nu avea sa bănuiască ce tragedie avea să se petreacă.

Esther Roseman credea că fiica ei, Grace, este în siguranță, însă într-o noapte a găsit-o pe marginea patului, cu capul în jos. Copilul se răsucise și capul acestuia a ajuns dincolo de marginea patului. Nefiind capabilă să-și țină capul, fetița s-a asfixiat, scrie perfectmedia.tv.

„În acel moment viața mea s-a terminat. Simțeam că doar eu sunt vinovată de cele întâmplate. Viața fiicei mele s-a întrerupt atât de tragic doar din cauza mea” — își amintește Esther, cu lacrimi în ochi.

În curând specialiștii au confirmat că designul pătuțului a fost într-adevăr cauza decesului micuței. „Companiile au refuzat să recunoască faptul că anume construcția pătuțului a cauzat moartea fiicei mele”, a mai spus mama.

De asemenea, Esther a aflat că aceste pătuțuri sunt de mult timp interzise în SUA și Canada. Nu și în Marea Britanie, unde a avut loc tragedia.


x close