Fiul meu este DIAVOLUL. La numai o lună merge, se ascunde prin casă și dă foc lucrurilor

de L.D.    |    29 Oct 2012   •   21:19
Fiul meu este DIAVOLUL. La numai o lună merge, se ascunde prin casă și dă foc lucrurilor Foto: thetalkingmirror.com

Magia neagră și spiritele rele au pus stăpânire pe sufletul unui copil nou născut din Columbia, care aparent poate merge și are apucături de piroman, potrivit mamei sale.

Ana Feria Santos a dat naștere fiului său luna trecută, dar se pare că bucuria ei s-a transformat repede în teamă atunci când a observat mai multe ”anomalii”, care în comunitatea ei sunt interpretate ca fiind ”diavolul deghizat”, scrie dailymail.co.uk.

Ea spune că băiatul ei stă în picioare și merge, ceea ce este neobișnuit pentru un copil de doar 4 saptămâni.

La fel ca în filmul de groază ”The Omen”, din 1976, mama băiatului spune că se ascunde adesea prin casă, se ascunde sub pat, în valiză, în mașina de spălat sau în frigider.

Vecinii săi, din orașul Lorica, în apropierea coastei Caraibelor, spun că bebelușul este posedat de un spirit rău și că este capabil să producă foc. Declarația acestora vine în urma arsurilor frecvente de pe hainele sale și de pe canapeaua unde stă în mod regulat.

Vecinii au declarat, de asemenea, că baiatul o atacă adesea pe mamă și bombardează mașina tatălui lui cu pietre, în timpul nopții.

Dar povestea femeii de 28 de ani nu a fost crezută de către medici, care au lansat suspiciunea că micuțul ar putea fi abuzat.

O echipă de psihologi, un asistent social, un nutriționist și un avocat vor examina acum cazul, a declarat o sursă oficială. 

x close