Folosesc fetuşii ca hrană pentru câini... cruzimea nu are limite

de L.D.    |    24 Mai 2012   •   20:27
Folosesc fetuşii ca hrană pentru câini... cruzimea nu are limite foto. cam.ac.uk

Medicii ginecologi indieni de la o clinică pentru avorturi, dau fetuşii de sex feminin la câini, pentru a acoperi pruncuciderea agresivă a părinţilor care preferă băieţi. Avorturile sunt de obicei făcute în sarcini cu termen înaintat, scrie Daily Mail.

Practica greţoasă a fost expusă în oraşul Beed, Maharashtra. Aşa numitul genocid a făcut ca anul trecut să se nască doar 801 fete pentru 1000 de băieţi.

Păstrarea câinilor face ca medicii să poată scăpa de trupurile bebeluşilor, fără a le mai expune oficial. Totul a fost făcut public de o organizaţie de caritate care este împotriva acestei practici crude.

Vinerea trecută, Vijaymala Petekar, 28 de ani, a mers la clinica de avorturi pentru că era însărcinată în şase luni, avea deja 4 fete, şi nu îşi mai dorea alta. Însă imediat după avort, aceasta a murit.

"Poliţia l-a arestat pe doctor şi pe soţia lui, însă aceştia vor scăpa cu siguranţă uşor, datorită influenţei şi banilor lor, aşa cum au mai scăpat odată când au fost arestaţi" a declarat familia victimei.

ExitPOLL
x close