x close

FOTO. Un mare secret despre ţara noastră a ieşit la iveală. Ce spun localnicii că se întâmplă în zona Moldovei

de D.G.    |    25 Sep 2018   •   14:41
FOTO. Un mare secret despre ţara noastră a ieşit la iveală. Ce spun localnicii că se întâmplă în zona Moldovei 817 foto: Pixabay.com

Legende urbane sau adevăruri care sunt "dincolo de noi"?

Poveştile cu locuri bântuite aduc groază localnicilor şi deliciul aventurierilor care le vizitează în căutare de apariţii misterioase. Unii spun că n-au vazut nimic, dar alţii se jură că fantomele le-au trecut prin faţa ochilor, aşa că legendele se păstrează şi devin tot mai puternice, potrivit obiectiv.info.

Aflat între satele Sarca şi Lungani, din judeţul Iaşi, dealul Lunganilor este cunoscut în zonă pentru apariţiile misterioase care îi întâmpină pe călători.
Mai mulţi localnici au poveşti legate de această regiune, poveşti nu tocmai plăcute, cu stafii care i-au însoţit pe kilometri întregi, plutind alături de ei pe deasupra drumului.

sursa: obiectiv.info

Se pare că în această zonă au fost înmormântaţi într-o groapă comună mai mulţi soldaţi decedaţi în Primul Război Mondial.

Pentru că au murit neîmpărtăşiţi, fără lumânare şi au fost îngropaţi fără slujbă, sufletele lor nu şi-au găsit liniştea şi probabil că le cer drumeţilor ceea ce li se cuvine, adică o slujbă creştinească.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati