x close

Găsea mereu insecte la pătuţul bebeluşului. A făcut curățenie generală și degeaba. Atunci când a aflat de unde vin, mama copilului era să leșine

de M.Z.    |    13 Mar 2017   •   16:31
Găsea mereu insecte la pătuţul bebeluşului. A făcut curățenie generală și degeaba. Atunci când a aflat de unde vin, mama copilului era să leșine 418 Foto: pixabay.com

Un tânăr cuplu, format din Rachel Stott şi din soţul său, Adam, a observat în apropierea pătuţului bebeluşului lor, Leo, insecte. Când cei doi au înţeles motivul, mama a fost la un pas de leşin din pricina şocului, potrivit Realitatea.net.

Cei doi au făcut curăţenie generală şi, cu toate acestea, găseau mereu insecte în jurul pătuţului bebeluşului. Femeia i-a povestit uneia dintre mătuşile sale de problema pe care o au şi a primit sfatul de a verifica pătuţul în care dormea micuţul, de fapt un coşuleţ de răchită. Aşa că tânăra şi soţul său s-au apropiat de pătuţ şi, spre uimirea celor doi, cum au deschis partea de dedesubt a coşuleţului, sute de insecte au fugit de acolo. 

"Nu îmi venea să cred că fiul meu dormea aşa de aproape de insecte. Nu am putere să îmi imaginez ce se petrecea dacă îl şi muşcau", povesteşte ea, explicând că le-a luat destul de mult să scape de insecte din casă. 

Citeşte mai multe despre:

insecte
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati