x close

Gemeni din SUA, născuţi în ani diferiţi

de Antena3    |    03 Ian 2011   •   16:20
Gemeni din SUA, născuţi în ani diferiţi 483 Foto: desprecopii.com

Sunt gemeni dar s-au născut în ani diferiţi. Este vorba despre doi bebeluşi din Statele Unite care le-au oferit părinţilor un Revelion de neuitat.

Gemenii unui cuplu american ar fi trebuit să se nască la sfârşitul acestei luni. Cu toate acestea, au apărut câteva complicaţii iar medicii au hotărât să le ceară permisiunea părinţilor pentru o cezariană.

"Ne-a spus dacă vrem ca unul să se nască anul acesta, iar celălalt anul viitor. Că am putea face asta dacă totul ar fi fost în regulă. Aşa că am decis ca aşa să facem şi totul a ieşit bine", povesteşte tatăl copiilor.

Aşa că, în ultimele minute din 2010 a venit pe lume Madisen Carin. Apoi, când americanii sărbătoreau intrarea în noul an a apărut şi fratele ei, Aiden Everette.

Imediat, gemenii născuţi în ani diferiţi au devenit vedete locale. Pe lângă presă, au fost vizitaţi şi de personalul medical sau de fel de fel de rude.

În ciuda faptului că au venit pe lume după o serie de complicaţii, medicii spun că cei doi micuţi sunt sănătoşi şi că vor putea pleca, în curând, acasă.

SUA: Sunt gemeni, dar s-au născut în ani diferiţi

Citeşte mai multe despre:

SUA gemeni
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati