George W. Bush este urmaşul lui Vlad Ţepeş

30 Oct 2007   •   09:32
George W. Bush este urmaşul lui Vlad Ţepeş
În urma prezentării informaţiei că preşedintele american este văr îndepărtat cu Barack Obama (senatorul democrat de Illinois), cotidianul ?New York Post? s-a gândit să identifice şi pe ceilalţi membri îndepărtaţi ai familiei lui George W. Bush. Astfel, ziariştii newyorkezi au constatat că majoritatea strămoşilor lui George W. Bush au sosit în America în perioada colonială, iar prin ei, la fel ca alte zeci de mii de americani, actualul preşedinte american este înrudit cu mulţi dintre foştii preşedinţi americani, la fel ca şi Dick Cheney şi John Kerry.

Surprinzătoare a fost descoperirea făcută de ziarişti că George W. Bush ar fi înrudit şi cu Vlad Ţepeş, voievodul român cunoscut peste hotare mai ales datorită romanului ''Dracula'' semnat de Bram Stoker în 1897. Desigur că majoritatea criticilor liderului de la Casa Albă se vor grăbi să găsească o sumedenie de asemănări între George W. Bush şi imaginea domnitorului român considerat un despot însetat de sânge care şi-a condus supuşii apelând la tortură şi crimă împotriva tuturor celor care i se opuneau, dar a ştiut şi să-i apere de pericolul invaziei otomane.

De altfel postul de televiziune CNN anunţa încă din perioada alegerilor pentru preşedinţia Americii din 2004 că ?Bush este o rudă mai apropiată a lui Dracula decât contracandidatul său John Kerry, actualul preşedinte american fiind unul dintre urmaşii de peste 32 de generaţii ai domnitorului român, în timp ce John Kerry ar trebui să se întoarcă 34 de generaţii în arborele său genealogic pentru a ajunge la acelaşi domnitor?.

Conform aceluiaşi bizar arbore genealogic prezidenţial construit de jurnaliştii de la New york Post, George W. Bush mai este înrudit cu Marilyn Monroe, Brad Pitt şi proprietarul PlayBoy, Hugh Hefner, dar şi cu Madonna, Celine Dion şi Tom Hanks.

ARBORELE GENEALOGIC AL LUI GEORGE W. BUSH

Rompres

x close