Gestul unui tată care a şocat 1 miliard de oameni. Ce i-a făcut fiului său în plină stradă a îngrozit lumea

de L.D.    |    09 Mar 2012   •   08:58
Gestul unui tată care a şocat 1 miliard de oameni. Ce i-a făcut fiului său în plină stradă a îngrozit lumea

Doctorii din Shenzhen, China, au fost nevoiţi să îi reataşeze penisul unui băiat de numai 6 ani, după ce tatăl lui i l-a muşcat, potrivit ziarului Shangay Daily.

Potrivit ziarului, martorii spun că bărbatul mergea pe stradă împreună cu copiii săi, un băiat de 6 ani şi o fetiţă de 4 ani, dezbrăcaţi complet. La un moment dat, bărbatul i-a poruncit băiatului să îi muşte penisul, dar când acesta a refuzat, tatăl l-a atacat.

Trecătorii îngroziţi l-au forţat pe bărbat să scuipe penisul fiului său, şi au chemat poliţia.

Operaţia băiatului de reataşare a penisului a avut succes, dar este prea devreme pentru medici să se pronunţe daca acesta îl va putea folosi normal. De asemenea, rudele vor avea grijă de sora băiatului.

Poliţiştii spun că este posibil ca bărbatul să aibă o boală psihică, deoarece a fost văzut recent strângându-l de gât pe fiul său pe balconul casei. Totodată, bărbatul are datorii foarte mari, după ce a avut o afacere care nu i-a mers şi este văzut adesea la jocurile de noroc.

Aceasta nu este prima poveste oribilă de acest fel în ultimele luni.

Anul trecut, Arun Sandhukha de 53 de ani a murit după ce un şobolan i-a ros penisul pe patul unui spital din India. Potrivit unui ziar local, acesta a fost găsit într-o baltă de sânge de către rudele sale, care veniseră în vizită.


Parteneri
x close