Hoaţă de silicoane. O americană s-a predat, după ce a fugit fără să plătească implanturile

26 Mar 2009   •   14:26
Hoaţă de silicoane. O americană s-a predat, după ce a fugit fără să plătească implanturile silicoane
S-a dus liniştită la medicul estetician pentru a se ?împodobi? cu o pereche nouă de silicoane şi a fugit fără să plătească operaţia. Aceasta este isprava unei femei din Statele Unite ale Americii. În vârstă de 30 de ani, ?hoaţa de silicoane? a achitat intervenţia chirurgicală cu un card de credit pe numele altei persoane, apoi a dispărut.

Yvonne Pampellonne, cunoscută de presa americană sub denumirea de ?hoaţa de silicoane? a fost dată în urmărire generală, iar recomprensa pentru prinderea ei a fost de 20.000 de dolari. Însă, această sumă de bani nu a fost acordată nimănui deoarece femeia s-a predat singură autorităţilor.

Valoarea implanturilor cu silicon se ridică la 12.000 de dolari. Autorităţile americane au declarat că nu este primul caz de acest fel cu care s-au confruntat. Potrivit acestora, astfel de incidente se întâmplă aproape săptămânal în SUA.

?Se poate face absolut orice cu un card de credit furat, de ce nu şi o operaţie de mărire a sânilor??, a spus detectivul Brian Pitcher, cel care se ocupă de ancheta în acest caz.

Reprezentanţii de la Clinica de Chirurgie plastică din Los Angeles au descoperit escrocheria, după ce au somat-o de mai multe ori pe persoana al cărei nume fusese folosit în realizarea tranzacţiei.

Potrivit Reuters, în luna februarie, o altă americană a folosit o identitate falsă pentru a-şi face mai multe operaţii estetice. Femeia şi-a injectat Botox în valoare de mai multe mii de dolari şi a plecat fără să achite procedura.

Antena3.ro

x close