HOROSCOP 13 septembrie. Succes garantat pentru nativii unei zodii!

de D.G.    |    12 Sep 2018   •   22:03
HOROSCOP 13 septembrie. Succes garantat pentru nativii unei zodii! foto: Pixabay.com

Horoscop zilnic 13 septembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi.

Horoscop 13 septembrie Fecioara. Nici n-ai început bine, că deja se termină un proiect de la care aveai mari speranţe, semn că n-ai pornit cu dreptul. Revizuieşte repede toată strategia, ca să nu pierzi tot ce ai construit până acum, pentru că ar fi nevoie de o analiză retrospectivă foarte rapidă înainte de a trece mai departe. Vei descoperi unde e hiba, o vei repara de urgenţă şi apoi vei schimba macazul din mers, recuperând astfel toţi paşii parcurşi înainte. Ba chiar, după un astfel de răgaz de gândire, ai putea face paşi mult mai mari înainte, descoperind ce bine ai reparat piedica ce te oprise din elan. Nu e un eşec, e doar o gură de aer proaspăt înainte de asaltul decisiv.

Horoscop 13 septembrie Balanta. Nu pune sare pe rana unui prieten care trece prin clipe dificile. Ai putea fi tentat să-l critici, să-l judeci, să-i arunci în spate tot felul de acuze, or el numai de asta nu are nevoie. Încearcă să te pui în locul lui pentru o clipă, să vezi ce simţi, pentru că e posibil ca el să nu fie vinovat de situaţia în care se află. Poate nu înţelegi foarte bine prin ce trece, de aceea ar fi bine să-i asculţi mai atent punctul de vedere, ca să descoperi cum a ajuns aici. După ce vei afla ce i s-a întâmplat, vei putea să-i oferi sfaturi foarte bune pentru a depăşi impasul, deci rolul tău poate fi mult mai bun ca prieten care îi ridică moralul decât ca prieten care… îi face morală!

Horoscop 13 septembrie Scorpion. Te complaci într-o stare de lene şi renunţare care nu te reprezintă, dar nu te afli în cea mai stimulativă companie. Cei din jurul tău par învinşi şi te influenţează şi pe tine să aluneci pe panta pesimismului alături de ei. Nu te lăsa dominat de atitudinea lor negativistă, pasivă, fatalistă chiar, de parcă toate ar merge oricum rău. Nu-i adevărat: tu ai alte resurse, altă atitudine de viaţă, altă energie interioară pe care trebuie să le scoţi la iveală. Ba poate îi vei trage şi pe ei după tine, înapoi la lumină, ca atare rămâi orb şi surd la toate încercările tovarăşilor tăi de a te ţine captiv în tristeţe, supărare şi abandon. Acestea nu sunt compatibile cu starea ta!

Horoscop 13 septembrie Sagetator. Faci ce faci şi tot la trecut te raportezi, de parcă ai trăi şi astăzi din vechi succese sau de parcă tu,c el de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevărat: ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut şi a lăsat urme asupra celui care eşti acum, ca atare nu mai povesti lumii despre tine, cel de odinioară. E ca şi cum ai fost Miss Boboc in liceu şi tu ai acum 40 şi tot aşa te crezi încă, sau pe la 20 de ani s-a scris despre tine în ziare şi, acum, la 50, încă te lauzi cu succesul tău de demult. Revino în prezent şi vorbeşte despre cel care eşti acum, fără să te tot întorci la vremuri de odinioară care, sigur, au contat, dar au trecut totuşi.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

Parteneri
x close