x close

HOROSCOP 2019 pentru Balanțe. Există un moment în care Balanțele încep să câștige o grămadă de bani

12 Oct 2018   •   18:29
HOROSCOP 2019 pentru Balanțe. Există un moment în care Balanțele încep să câștige o grămadă de bani

HOROSCOP 2019 Dragoste

Sectorul sentimental este destul de timid în acest an pentru nativii din zodia Balanță. Nu prea acordă importanță relațiilor sentimentale, ci nativii se concentrează pe problemele de ordin social sau economic. Pentru cei care se află deja într-o relație, o să existe mai multe conflicte în interiorul cuplului venite tocmai din această distanțare a Balanțelor de tot ceea ce înseamnă atenție pentru partenerul de viață. 

HOROSCOP Bani și carieră

Balanțele vor acordă multă atenție acestui sector al vieții, în noul an. Nativii au obiective clare pe care nu mai vor să le lase în umbră. În prima parte a anului, în ciuda eforturilor, abilitățile de comunicare nu îi ajută prea mult pentru a ajunge în punctul în care își doresc, însă a doua jumătate a anului vine cu mai mult noroc. Balanțele se vor bucura de oportunități în ceea ce privește cariera, iar situația financiară va începe să se îmbunătățească considerabil. Eforturile depuse nu vor fi în zadar. 

HOROSCOP Sănătate

Tot stresul care se va acumula pentru atingerea performanțelor pe plan profesional sa va simți, iar nativii nu vor reși să-și găsească echilibrul interior. Mai mult, stilul de viață agitat va aduce cu sine și o alimentație problematică, ceea ce se va traduce în unele probleme de sănătate care ar putea fi evitate. În cea de-a doua jumătate a anului, pe măsură ce Balanțele își ating obiectivele, tensiunile încep să dispară, iar nativii sunt mai dispuși să acorde mai multă atenție sănătății. 

Mai multe, pe Jurnalul.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati