HOROSCOP 21 DECEMBRIE. Vești fabuloase legate de bani pentru nativii unei zodii!

de D.G.    |    20 Dec 2018   •   23:54
HOROSCOP 21 DECEMBRIE. Vești fabuloase legate de bani pentru nativii unei zodii! Foto: pixabay.com

Horoscop zilnic 21 decembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri.

Horoscop 21 decembrie Berbec. În această perioadă este necesar să vă controlaţi cu mare atenţie reacţiile, deoarece puteţi intra foarte uşor în conflict cu toată lumea. Constrângerile la care sunteţi supus sunt însă cu adevărat stresante.

Horoscop 21 decembrie Taur. Şefii vă apreciază eforturile, dar vă dau să rezolvaţi probleme pentru care sunt potrivite cu totul alte persoane. Este de preferat să-i refuzaţi pentru a nu vă face din actualii prieteni viitori adversari.
 

Horoscop 21 decembrie Gemeni. Calmul celor din jur vă influenţează pozitiv, cu toate că mai aveţi încă destule momente în care vă simţiţi debusolat. Cineva drag suferă şi vă străduiți  să-l ajutați necondiționat. Îngrijiți-vă sănătatea.
 

Horoscop 21 decembrie Rac. Sunteţi foarte suspicios şi nu acordaţi celor care au greşit niciun fel de circumstanţe atenuante. Intervenţiile în favoarea acestora vă enervează şi mai tare. Seara o petreceți alături de prietenii dragi.
 

Horoscop 21 decembrie Leu. Astăzi depăşiţi situaţiile dificile cu multă dezinvoltură şi noroc. Aparent nu faceţi niciun efort şi sunteţi apreciat de toată lumea, chiar şi de adversarii declaraţi.  Veți primi musafiri neanunțați.
 

Horoscop 21 decembrie Fecioara. Apar cu siguranţă încă de dimineaţă probleme inedite în viaţă familială. Cu toate că vă este contestată o parte din activitate, iar rezultatele sunt atribuite altora, vă declaraţi indiferent. Bani puţini.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.
 

x close