HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Moment crucial pentru nativii unei zodii! Efecte asupra întregii existenţe

de D.G.    |    29 Dec 2018   •   08:38
HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Moment crucial pentru nativii unei zodii! Efecte asupra întregii existenţe foto: Pixabay.com

Horoscop 29 decembrie. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru ziua de sâmbătă.

Horoscop 29 decembrie 2018. CAPRICORN. Tu te aşteptai la o adevărată aventură palpitantă şi, în schimb, primeşti ceva cât se poate de banal, ceea ce naşte dezamăgire în sufletul tău.

Dacă nu ai fi ridicat ştacheta atât de sus, dacă nu ţi-ai fi făcut vise imposibile cu privire la rezultatele acestui demers, poate acum ai fi fost mult mai mulţumit de roade, dar aluneci într-o zonă de dezinteres şi plictiseală, spunându-ţi: asta-i tot?

Nu privi lucrurile astfel, pentru că sigur ai obţinut ceva care merită să fie apreciat, chiar dacă nu e atât de strălucitor şi de special pe cât ai visat tu. Mulţumeşte-te cu atât, într-o zi vei îi vei găsi utilitatea. Nu cumva ţi-ai imaginat mai mult decât puteai primi?

Horoscop 29 decembrie 2018 VĂRSĂTOR
Eşti un prieten de nădejde care sare imediat în ajutor dacă este solicitat. Cineva are nevoie de tine şi nu ştie cum să te abordeze, dar tu simţi că nu ştie ce e de făcut într-o anumită situaţie şi încerci, prin exemplu personal, să-i oferi o soluţie.

Nu ajunge doar să-i spui teoretic ce e de făcut, ci pui şi umărul la rezolvarea acelei probleme, convins că va înţelege mai bine cum stă problema dacă îi arăţi concret cum se rezolvă. Eşti şi un bun prieten, dar şi un bun profesor în faţa cuiva care chiar are multe de învăţat de la tine.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

Parteneri
x close